Burdur'da 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' Konseri - Son Dakika
Güncel

Burdur'da 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' Konseri

Burdur\'da \'Aşkın Efsunlu Şarkıları\' Konseri

Burdur'da 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' konseri*- BURDUR Müzik ve Folklor Derneği'nin 30'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' konseri düzenlendi.

26.04.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' konseri

*- BURDUR Müzik ve Folklor Derneği'nin 30'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' konseri düzenlendi.

Burdur Müzik ve Folklor Derneği konseri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Konferans ve Sergi Salonu'nda yapıldı. Konseri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi. Konser öncesinde konuşan Dernek Başkanı Mehmet Mustafa Çukurca, 4 Nisan 1986'da kurulan derneğin 30 yıllık geçmişi ile Burdur kültür ve sanatına katkıda bulunmuş olmasının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Konserde şef Musa Kutlu yönetiminde koro ve solo halde şarkılar seslendirilirken, koronun en küçük üyesi 10 yaşındaki Eylül Aybek de söylediği şarkı ile dinleyiciden alkış aldı. Konserde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Sanat Müziği Bölümü öğretim üyesi Yıldırım Aktaş da konuk sanatçı olarak yer aldı.

Dinleyicilerin de eşlik ettiği konser sonunda Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şef Musa Kutlu'ya plaket vererek koro üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da 'Aşkın Efsunlu Şarkıları' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement