Burdur'da Fetih Gecesi - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Fetih Gecesi

Burdur'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Mekke'nin fethinin 1385'inci yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

01.01.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Mekke'nin fethinin 1385'inci yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki programa AGD Burdur Şube Başkanı Musa Sayar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından hafız Harun Bilgiç tarafından Kuran okundu. Daha sonra konuşan AGD Şube Başkanı Musa Sayar, "Mekke'nin fethi, çile, özlem ve sevdadır. Mekke'nin fethi güven, sabır, zafer ve kurtuluştur. Mekke'nin fethi, iman, ilim, itaat, teslimiyet, huzur ve sevinçtir. Mekke'nin fethi hakkın hakimiyeti ve şahlanışı, batılın ise yok oluşudur" dedi.

Bucak İsmail- Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi mehteran takımının gösterisinin ardından Mekke'nin fethini anlatan sunum yapıldı. Ney dinletisi ve konuşmaların ardından lise öğrencileri arasında düzenlenen Siyeri Nebi Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement