Burdur Organize Sanayi Bölgesinde Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Burdur Organize Sanayi Bölgesinde Asfalt Çalışmaları

Burdur Organize Sanayi Bölgesinde Asfalt Çalışmaları

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur OSB Yönetim Kurulu ile yapılan görüşme sonucunda Burdur OSB'nin asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

08.10.2014 10:17  Güncelleme: 11:23

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile yapılan görüşme sonucunda Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nin asfalt çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nin şehrin vizyonu olduğunu vurgulayan Başkan Ercengiz, "Söz verdiğimiz gibi, gücümüz çerçevesinde iş yapmaya çalışıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nin asfalt konusu bir ara gündem konusu olmuştu. Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetimi ile konuştuk, hakkaniyetli bir şekilde çözüme kavuşturduk çünkü bunun maliyeti sonuçta eğer bir şekilde belediyenin cebinden çıkacak olursa, Burdur Halkının cebinden çıkmış olacaktı. Kendilerine düzgün bir şekilde izah ettik. Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile belli bir takvimde ödeme planı yaptık" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi'nin artık iyi bir sanayi bölgesi olduğunu, mermercilik sektörünün hızla değer kazandığını, özellikle bölgenin en büyük mermer rezervlerinin bu bölgede olduğunu belirten Ercengiz, "Bir noktada bizim vizyonumuz, reklamımız, bizi gösteren yüzlerden bir tanesi de Organize Sanayi Bölgesi olacaktır. Bölgenin asfaltının düzgün olması, altyapının düzgün görünmesi bizim için önemliydi" şeklinde konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burdur Organize Sanayi Bölgesinde Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement