Burdur Valisi Köylere Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Burdur Valisi Köylere Çıkarma Yaptı

Burdur Valisi Köylere Çıkarma Yaptı

Burdur Valisi Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile eşleri, Ulupınar Köyü ve Başmakçı Köyü’ne bir takım ziyaretlerde bulundu.

14.10.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile eşleri, Ulupınar Köyü ve Başmakçı Köyü'ne bir takım ziyaretlerde bulundu. Vali Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü ile beraberindeki heyet, olarak Lisinia Yaban Hayatı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretçileri merkezin sorumlusu Veteriner Öztürk Sarıca karşıladı.

Lisinia Yaban Hayatı ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisi tamamlanan şahin ve tilki, Vali Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü tarafından doğaya salındı. Veteriner Öztürk Sarıca, Lisinia Yaban Hayatı ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulunan protokole ve eşlerine yaptığı proje ve merkez hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Vali Kürklü, Nesibe Kürklü ve beraberindeki heyet, Ulupınar ve Başmakçı köylerini ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında köylülerle sohbet etti. Vali Hasan Kürklü, çocuklara oyuncak hediye etti. Heyet son olarak Ulupınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Kocasu olarak bilinen su kaynağını ve su kaynağının yanındaki alabalık tesisini gezdi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burdur Valisi Köylere Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement