Burhaniye'de Dil ve Pisi Balığı Denetimi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Dil ve Pisi Balığı Denetimi

Burhaniye\'de Dil ve Pisi Balığı Denetimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Pazarında Balıkçı Tezgahlarında 1 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında avlanması ve satışı yasak olan Dil ve Pisi balığı denetimi yapıldı.

21.01.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Pazarında Balıkçı Tezgahlarında 1 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında avlanması ve satışı yasak olan Dil ve Pisi balığı denetimi yapıldı. Belediye Veterineri Emrah Güleç'in de katıldığı denetimlerde, balıkçılar yasak konusunda bilgilendirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden Su Ürünleri Mühendisi Ömer Kazım İnce'nin Burhaniye Belediyesinden Veteriner Hekim Emrah Güleç'in katılımı ile gerçekleştirdiği denetimlerde tezgahlarda dil ve pisi balığına rastlanmadı. Burhaniye Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğünün ortak çalışması ile 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve 3/1 Ticari Avcılığı Düzenleyen Tebliğ hükümlerine göre Dil ve Pisi balığının yanı sıra diğer balıklarında boyları da kontrol edildi, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı, Balık satış yerlerine yasaklar v.b. konularda bilgilendirme yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Dil ve Pisi Balığı Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement