Burhaniye'de Kaymakam Minikleri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kaymakam Minikleri Sevindirdi

Burhaniye\'de Kaymakam Minikleri Sevindirdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Avni Özpolat Anaokulu'nu ziyaret eden Kaymakam Osman Yenidoğan, minik öğrencilere hikaye kitabı ve süt dağıttı.
Okulda uygulanan Beslenme Dostu projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren...

08.12.2013 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Avni Özpolat Anaokulu'nu ziyaret eden Kaymakam Osman Yenidoğan, minik öğrencilere hikaye kitabı ve süt dağıttı.

Okulda uygulanan Beslenme Dostu projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüllerini veren Kaymakam Osman Yenidoğan, öğrencilerle sohbet etti ve sorular sordu. Burhaniye'de Avni Özpolat Anaokulu'nda başlatılan Beslenme Dostu Projesi devam ederken, okulu ziyaret eden Kaymakam Osman Yenidoğan da öğrencileri sevindirdi. İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ersen Aksoy, Şube Müdürü Mehmet Karabıyık, Bahçeşehir Koleji Müdürü Semra Talay, Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mustafa Yıldız ve velilerinde katıldığı ödül töreninde büyük coşku yaşandı. Okul Müdürü Mehtap Güven, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, konuklarını bütün sınıfları gezdirdi. Minik öğrencilere hikaye kitabı ve süt dağıtan Kaymakam Osman Yenidoğan, öğrencilerle sohbet etti. Minik öğrenciler Kaymakam Osman Yenidoğan'a teşekkür etti. Okulda 160 öğrencinin eğitim gördüğünü anlatan Müdür Mehtap Güven, Kaymakam Osman Yenidoğan ve diğer konuklara teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kaymakam Minikleri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement