Burhaniye'de Okula Hayırsever Kütüphanesi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Okula Hayırsever Kütüphanesi

Burhaniye\'de Okula Hayırsever Kütüphanesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hayırsever Nedret-Ertuğrul Öztürk çiftinin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturduğu kütüphane Kaymakam Hüseyin Öner’in de katıldığı bir tören açıldı.

04.04.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hayırsever Nedret- Ertuğrul Öztürk çiftinin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturduğu kütüphane Kaymakam Hüseyin Öner'in de katıldığı bir tören açıldı. Okulda, hizmete giren 100 kişilik Konferans Salonunun da açılışı yapılırken, emeği geçenlere plaketler verildi.

Törene katılanlara teşekkür eden Okul Müdürü Ferhan Levent, okumanın ve kitapların önemine vurgu yaparken, okullarına yaklaşık 500 kitap bağışlayan Nedret - Ertuğrul Ertürk çiftine de teşekkürlerini sundu. Müdür Levent, Kariyer Veteriner Kliniği Hekimi Hakan Kol, Mustafa Özçelik ve Himmet Keleş'e de kütüphanelerine yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür etti. Açılışta Plaket takdiminde bulunan Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Kütüphanenin ve Konferans Salonunun çok estetik olduğunu, öğrencilerin de bu imkanlardan faydalanmasının onlara olumlu katkılar sağlayacağını belirterek Kütüphaneye katkıda bulunan ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi. Açılışa Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akklınç, Kitap bağışında bulunan Nedret - Ertuğrul Ertürk çifti, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Uras, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Solak ve Fatih Aka, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aytaç Ayaz, Veteriner Hekim Hakan Kol, Müteahhit Himmet Keleş, Ak Parti İlçe Teşkilatından Hikmet Şahin, ve Nazmi Karademir ile Burhaniye de bulunan Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Okula Hayırsever Kütüphanesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement