Burhaniye'de Organik Ürünler İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Organik Ürünler İlgi Gördü

Burhaniye\'de Organik Ürünler İlgi Gördü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, sezon nedeniyle sebze pazarı yazlıkçılarla dolup taşarken, satışa sunulan organik ürünler de yoğun ilgi gördü.

12.08.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, sezon nedeniyle sebze pazarı yazlıkçılarla dolup taşarken, satışa sunulan organik ürünler de yoğun ilgi gördü. 4 yıldan bu yana organik üretim yaptıklarını anlatan Kırtık Köyü Organik Tarım ve Turizmi Geliştirme Derneği Başkanı Fikret Kara, ekiliş alanlarını genişletmek istediklerini söyledi.

İlçeye 17 kilometre uzaklıktaki Kırtık mahallesinde üretilen organik ürünler ilgi gördü. Sebze pazarında stant açan Kırtıklılar, satışlardan memnun olduklarını anlatırken, ürün çeşidini artırmak istediklerini söyledi. İlgiden memnun olduklarını anlatan, Kırtık Köyü Organik Tarım ve Turizmi Geliştirme Derneği Başkanı Fikret Kara," Sebze pazarında belediyenin gösterdiği alanda satış yapıyoruz. Şu anda, çilek, domates, biber, taze fasulye ve salatalık gibi ürünler satıyoruz. Yerli ve yabancı herkes bu ürünlere ilgi gösteriyor. Ekim alanlarınız daha da genişletmek istiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Organik Ürünler İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement