Burhaniye'de Sahil Güvenlik Karakolu İçin Görüşmeler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Sahil Güvenlik Karakolu İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Burhaniye\'de Sahil Güvenlik Karakolu İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi Yat limanında sürdürülen yenileme çalışmalarının yanı sıra limanda sahil güvenlik konuşlandırılması için de girişimlerde bulundu.

09.11.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi Yat limanında sürdürülen yenileme çalışmalarının yanı sıra limanda sahil güvenlik konuşlandırılması için de girişimlerde bulundu.

Kıyı kenti olan ve liman kenti olma yolunda ilerleyen Burhaniye'de çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutan ve yetkililerini Burhaniye'de ağırladı. Burhaniye Yat limanında kurulması planlanan sahil güvenlik karakolu için yer tespitinde bulunan SG Bnb. Umut Doğançay ve beraberinde ki heyet ile birlikte yat limanını gezen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal liman hakkında ve limanda yapılacak yenilikler hakkında heyete bilgiler verdi. Bnb. Doğançay ve beraberindeki SG İda. Asb. Kd. Çvş. Semih Küçük, De. Me. Aytuğ Söyleyen, De. Me. Ercan Yıldırım, SG Plan Teşkilat Daire Başkanlığı personelleriyle birlikte Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın katılımıyla yapılan incelemelerde Karakolun Burhaniye'ye kurulması durumunda oluşacak alt yapı ve olması gerekenler hakkında karşılıklı istişarede bulundular. Konu ile ilgili olarak Burhaniye sahillerinin güvenliği açısından son derece önem taşıyan bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Uysal "Komutanlığın görevi emniyet ve asayişi sağlamak, halkın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin korumak, adli kolluk görevlerini yapmaktır. Deniz Limanı Şube Müdürlükleriyle birlikte Türkiye sahil ve denizlerinde asayiş, arama kurtarma, can ve mal güvenliğini sağlama gibi görevleri yerine getiren iki kurumdan biridir. Bu bakımdan böyle bir kurumun Burhaniye'de olması son derece önemli. Ayrıca Yat limanımız haritalarda sahil güvenlikli olarak işaretlenecektir. Karakolun yat limanımıza kurulmasını istiyoruz görüşmeler devam ediyor" dedi.

Sahil Güvenlik Karakolunun Burhaniye'ye kurulmasıyla yat limanının da cazibesinin artacağı ve yat sahiplerinin daha çok ilgisini çekeceği belirtildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Sahil Güvenlik Karakolu İçin Görüşmeler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement