Büro Memur-Sen'den, Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen'den, Darbe Girişimine Tepki

Büro Memur-Sen\'den, Darbe Girişimine Tepki

Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, gerçekleştirilen darbe girişimine tepki göstererek basın açıklaması düzenledi.

21.07.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, gerçekleştirilen darbe girişimine tepki göstererek basın açıklaması düzenledi.

Darbe girişimine tepki gösteren Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, " Darbe olayını gerçekleştirenleri lanetleyip kınıyorum.Bu alçaklığı yapanlar için nasıl cümleler kurulacağı konusunda zorlanıyorum. Ben darbe haberini duyar duymaz hemen hükumet meydanına koştum. ve o günden buyana meydanlardan ayrılmıyorum. Biz demokrasi için halklarımız için, gururumuz için, şerefimiz için meydanları bırakmayacağız. Canımız pahasına da olsa meydanlardan ayrılmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan evlerinize dönebilirsiniz emrini almayana kadar gece gündüz alanlardayız. Bu vatan bu topraklar kolay kazanmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, darbecilere gereken dersi çok güzel bir şekilde verdiğini düşünerek bu darbecilerin de en ağır cezalara çarptırılmasını istiyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen'den, Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement