Büro Memur-Sen Tokat Şubesi Başkanı Kucur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen Tokat Şubesi Başkanı Kucur Açıklaması

Büro Memur-Sen Tokat Şubesi üyeleri, ücretlerinde iyileştirme yapılmadığı gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

04.09.2014 15:16  Güncelleme: 16:22

Şube Başkanı Başkanı İrfan Kucur, Tokat Adliyesinin önünde toplanan sendika üyeleri adına yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı, adliyeler ve bağlı kuruluşlarda çalışan kamu görevlilerinin mağdur edildiğini ifade ederek, "Her geçen gün mahkemelerin iş yükü fazlalaşmakta fakat çalışanların ücretlerinde iyileştirme yapılmamaktadır. Adalet çalışanlarının almış olduğu ücretler yaptığı iş ve çalışma şartları göz önüne alındığında bu anlamda daha çok erimiş, kamu çalışanlarından ?ek ödeme almayanlara yönelik?yapılan iyileştirilmelerden ne hikmetse mahrum bırakılmışlardır. Adalet çalışanları adeta unutulmuş ya da unutturulmuştur" diye konuştu.

Kucur, adliye çalışanlarının en düşük ücreti alan memur sınıfında olduğunu belirterek, maaşların iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

Çalışanların fazla mesai ücreti beklediklerini ifade eden Kucur, "Büro Memur-Sen olarak, bütün zorluklara rağmen fedakarca ve özverili şekilde çalışan adalet çalışanlarının bu bezdirici bekleyişinin hak edilen şekilde nihayete kavuşturulmasını, 18 aydır verilmeyen fazla çalışma ücretlerinin ödenmesi için yapılan çalışmaların hızlandırılarak bir an önce neticeye kavuşturulmasını, adalet çalışanlarının yaşadığı bu bıktırıcı hayal kırıklığının bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

Üyeler, açıklamanın ardından dağıldı. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen Tokat Şubesi Başkanı Kucur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement