Bursa Aşırı Hız Can Aldı Ek - Son Dakika
Güncel

Bursa Aşırı Hız Can Aldı Ek

Bursa Aşırı Hız Can Aldı Ek

Bursa'da, aşırı hız sonucu kontrolden çıkıp karşı şeride geçen araç, aralarında 8 aylık hamile kadının da bulunduğu üç kişilik ailenin içersinde bulunduğu otomobile çarpıştı.

28.01.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, aşırı hız sonucu kontrolden çıkıp karşı şeride geçen araç, aralarında 8 aylık hamile kadının da bulunduğu üç kişilik ailenin içersinde bulunduğu otomobile çarpıştı. İki aracın hurdaya döndüğü kazada, karşı şeride geçen aracın sürücüsü ölürken üç kişilik aile yaralı kurtuldu.

Mustafakemalpaşa'da oto elektrikçisi olan İsmail Karaabalı (32), 8 aylık hamile olan eşi Ayşe Karabalı'yı (28), periyodik doktor kontrolü için Bursa'ya getirmek üzere dün yanlarına 7 yaşındaki oğulları Emirhan'ı da alarak 16 EHN 70 plakalı aracı ile yola çıktı. Karaabalı ailesinin içinde bulunduğu otomobil Bursa şehir merkezine 18 kilometre kala Görükle Kavşağı yakınlarına geldiğinde Karacabey yönüne giden Turgay Tura'nın (34) kullandığı 35 NL 769 palakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Otomobil orta refüje çarparak takla attı ve karşı şeride geçerek içerisinde İsmail Karabalı eşi Ayşe Karabalı ve çocukları Emirhan'ın içerisinde bulunduğu araca çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada her iki otomobilde hurdaya döndü. Kazada Karacabey'de marketçilik yaptığı öğrenilen Turgay Tura olay yerinde yaşamını yitirirken, Karaabalı ailesi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan aileden 8 aylık hamile olan Ayşe Karabalı'nın bebeğinin ve kendisinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Aşırı Hız Can Aldı Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement