Bursa Büyükşehir Voleybol Takımına Yemek - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Voleybol Takımına Yemek

Bursa Büyükşehir Voleybol Takımına Yemek

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ndeki ikinci yılında da beşinci sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, verdiği kapanış yemeği ile 2013-2014 sezonunu noktaladı.

15.04.2014 11:01

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ndeki ikinci yılında da beşinci sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, verdiği kapanış yemeği ile 2013-2014 sezonunu noktaladı.

Yeni sezonda Türkiye'yi yine CEV Cup'ta temsil edecek olan yeşil beyazlılar da transfer görüşmelerinin startı resmen verildi ve Başkan Vekili İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Ersin Yılmaz görüşmelere başladı.

Gecede konuşan antrenör Emin İmen, 5 yıl önce Bölgesel Lig'de başlayan mücadele sonrası bugünkü noktaya geldiklerini belirtirken, "İki yıldır Avrupa'dayız. Buna katkı veren öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Vekili İlhan Satık, Bursa'da bayan voleyboluna renk getirdiklerini vurgularken Voleybol Şube Sorumlusu Ersin Yılmaz ve BASKF Başkanı Cemal Vardar sporculara teşekkür etti.

Daha sonra sponsor firmalar B Plast, Teleferik AŞ, Besaş'a teşekkür şildi, Teleferik A.Ş'ya yeşil beyazlı voleybolcuların imzaladığı forma hediye edildi.

Voleybolcular ve yöneticiler sezon kapanışı nedeniyle sezonu pasta keserek noktalarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, üst üste ikinci yılında da kulüplerini Avrupa'ya taşıyan voleybolculara akıllı cep telefonu hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Voleybol Takımına Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement