Bursa'da 236 Köy Yolu Kardan Kapandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 236 Köy Yolu Kardan Kapandı

YOĞUN kar yağışı ve tipi nedeniyle Bursa'da 236 köy yolu ulaşıma kapandı.

31.12.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YOĞUN kar yağışı ve tipi nedeniyle Bursa'da 236 köy yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan her biri 56 kişiden oluşan 25 ayrı ekip çalışmalarını aralıksız olarak 24 saat sürdürüyor.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Bursa'nın, İstanbul, İzmir ve Ankara ile ulaşımını sağlayan karayolunun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürüyor. Bursa'da halen ulaşıma kapalı olan 236 köy yolunun açılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri her biri 56 kişiden oluşan 25 ayrı ekip ile çalışıyor. Kar ve tipi, Bursa'nın dağ ilçeleri olan Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinde yüzlerce hayvanın mahsur kalmasına neden oldu. Bu hayvanların kurtarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.Bazı ilçelerinde ilk, orta ve lise eğitimine ara verildiği Bursa'da, özellikle dağ ilçesi olan Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinde köylerde mahsur kalan küçük baş hayvanların kurtarılması içinde çalışmalar sürdürülüyor.

Bu arada Bursa- Uludağ arasında buzlanma nedeniyle jandarma ekipleri zincir takmayan araçların geçişine izin vermiyor. Uludağ yolunda, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan araçlar uzun kuyruklara neden oluyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 236 Köy Yolu Kardan Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement