Bursa'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Cinayet

Bursa\'da Cinayet

Bursa'da hasarlı trafik kazası ihbarı alan polis ekipleri yan yatan otomobilin direksiyonunda 30 yaşınaki İbrahim Terzioğlu'nu silahla ağır yaralı buldu.

24.08.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da hasarlı trafik kazası ihbarı alan polis ekipleri yan yatan otomobilin direksiyonunda 30 yaşınaki İbrahim Terzioğlu'nu silahla ağır yaralı buldu. Hastaneye kaldırılan Terzioğlu öldü. Cinayet ile ilgili 36 yaşındaki Nezir Yıldız ve kardeşi Mustafa Yıldız gözaltına alındı. Nezir Yıldız ifadesinde, kardeşi Mustafa'ya silah doğrultan İbrahim Terzioğlu'nu engellemek istediğini, bu sırada tabancanın ateş aldıını söyledi.

Merkez Yıldırım İlçesi Akçağlayan Mahallesi Fındıklı Sokak'ta saat 02.00'de, bir aracın evin duvarına çarptığı ihbarını alan polis, kısa sürede belirtilen adrese gitti. Kaza yapan otomobilde inceleme yapan ekipler, İbrahim Terzioğlu'nu direksiyonda sağ omuzundan vurulduktan sonra yan yatarken gördü. Çağrılan ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Terzioğlu, öldü.

Cinayetle sonuçlanan yaralama sonrası araştırma yapan polis, kaza yapan otomobilin, birçok suçtan kayıtları bulunan Nezir ve Mustafa Yıldız kardeşler tarafından, bir firmadan kiralandığını belirledi. Polis, Yıldız kardeşleri aynı gece, Karamazak Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan şüphelilerden Nezir Yıldız, İbrahim Terzioğlu'nun kullandığı otomobilin ön koltuğunda oturan kardeşi Mustafa Yıldız ile alacak-verecek konusunda tartıştıklarını belirterek cinayeti şöyle anlattı:

"Bana küfür edince tabancamı çıkartıp, Mustafa'ya doğrulttum. Bu sırada silahı ateşlememem için İbrahim müdahale edince tabanca ateş aldı ve istemeyerek İbrahim'in yaralanmasına neden oldum. Sonra da kaza yaptı. Korkudan kaçtık."

Şüphelilerle ilgili cinayet suçundan soruşturma devam ediliyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement