Bursa'da 'Cumhuriyet Bayramı' Özel Konseri - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 'Cumhuriyet Bayramı' Özel Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Cumhuriyet Bayramı Konseri, 28 Ekim günü Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

23.10.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa, Cumhuriyet'in 91. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet Bayramı Konseri', Bursa'da eğlenceli bir programa adını yazdıracak. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nın sunacağı 'Cumhuriyet Bayramı Konseri'nde, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri, Bursa Mehter Ekibi, Bando şefliği ve Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası sahneye çıkacak. Konser, 28 Ekim Salı günü saat 20.30'da Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirilecek ve vatandaşlar keyifli konseri ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Büyükşehir'den Mustafakemalpaşa'ya Rafet El Roman sürprizi Büyükşehir Belediyesi, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ünlü sanatçı Rafet El Roman'ı da Mustafakemalpaşa'da hayranlarıyla bir araya getirecek. Sanatçı, 29 Ekim Çarşamba günü Mustafakemalpaşa'da sevenleriyle bir araya gelecek.

Türk Halk Müziği Bölümü de sezonu açıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü de 2014 – 2015 sanat sezonuna, 3 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'da Tayyare Kültür Merkezi'nde vereceği konserle başlayacak. Hamit Gazigil'in şefliğinde gerçekleştirilecek olan konserde sevilen sanatçı Zeynep Başkan konuk solist olarak sahneye çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'da 'Cumhuriyet Bayramı' Özel Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement