Bursa'da Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa\'da Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir otomobilin, Anadol marka kamyonete çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü.

04.03.2012 10:10

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir otomobilin, Anadol marka kamyonete çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Kamyonet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

Mudanya Bursa Karayolu Siteler Mahallesi mevkii Kapalı Yüzme Havuzu karşısında yaşanan kazada kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti. Sabah saat 06: 45 sıralarında Mudanya'da hayatını balıkçılıkla sürdüren Ahmet Tok (35) idaresindeki 16 JB 027 plakalı Anadol marka kamyoneti ile yanında babası İbrahim Tok ve balıkçı arkadaşıyla Gemlik balık haline gitti. Bursa istikametinden Mudanya yönüne gelmekte olan Fatih Pektaş (27) yönetimindeki 16 K 1785 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybedip refüjden

taklalar atarak karşı şeritte normal yolunda seyreden Mudanyalı balıkçının Ahmet Tok'un kullandığı araca çarptı. Metrelerce sürüklenerek takla atan kamyonet tanınamaz hale geldi.

Kamyonet sürücü Ahmet Tok, kazada feci şekilde can verdi. Kamyonetteki diğer 2 kişi ağır yaralı olarak Bursa Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Fatih Pektaş'ın ise Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Tok'un evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement