Bursa'da "Gençlik Merkezi Birimleri" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da "Gençlik Merkezi Birimleri" Toplantısı

Bursa'da, 17 ilçede oluşturulan Gençlik Merkezi Birimleri'nin sorumluları bir araya geldi.

09.10.2015 15:25

Bursa'da, 17 ilçede oluşturulan Gençlik Merkezi Birimleri'nin sorumluları bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya İl Müdürü Süleyman Şahin, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Mürsel Kaya, ve ilçelerin gençlik merkezleri müdürleriyle, gençlik liderleri katıldı.

Gençlik çalışmalarını çok önemsediklerini belirten İl Müdürü Şahin, 17 ilçede oluşturulan gençlik merkezi birimlerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Vali Münir Karaloğlu'nun destekleri ile başlatılan çalışmaların sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla  artarak devam edeceğini belirten Şahin, "Gençliği çok önemsiyoruz. Daha güçlü ve iyi yetişmiş bir gençlik için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Yine 2015 yılında yapımına başlanacak olan Gemlik ve Gürsu Gençlik Merkezlerimiz de Bursa için önemli yatırımlar arasında yer alıyor. Tüm bu yatırımlarla inşallah Bursa gençlik çalışmalarında daha kapsamlı çalışmalara imza atacaktır" diye konuştu.

Toplantı, Gençlik Merkezi Müdürleri ile gençlik liderlerinin çalışmalarla ilgili görüşlerinin alınmasının ve çalışma takviminin belirlenmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Gençlik Merkezi Birimleri' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement