Bursa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı

Bursa\'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı

Bursa-İzmir Karayolu'nda bir TOR, otomobil ve cipin karıştığı zincirleme trafik kazasında3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

23.08.2014 05:07  Güncelleme: 08:56

Bursa- İzmir Karayolu 51'inci kilometresinde bulunan Gölkıyı kavşağında dönüş yapmak isteyen bir TIR'a, bir cip çarptı. Sonra da kaza bir otomobil daha karıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi öldü, 6 kişi deyaralandı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri yaptıkları incelemenin ardın, kazanın yaşandığı bölgeye AFAD ekiplerini çağırdı.

AFAD ekiplerinin çalışması sonucunda araç içerisine sıkışanlar, sıkıştıkları yerden çıkarılırken, yaralılar ambulanslarla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bursa Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOL TEMİZLENDİ

Jandarma ve polis ekipleri kaza nedeniyle sıkışan trafiği açmak ve yolu temizlemek için yoğun çaba harcadı. Kontrollü olarak geçişe izin verilen Bursa-İzmir Karayolu, iki saatlik bir çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

Araçların plakalarının, yaralı ve ölülerin kimliklerinin tespit çalışması devam ettiği bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ne olur bir fatiha: Allah rahmet etsin sana Nuri Abi, Rezzak Dayi, Selma abla. . . inna lillahi ve inna ileyhi raciun. . . 11 0 Yanıtla
    Bünyamin Gürler: Allah rahmet etsin cok üzüldük cok eski tanidiklarimiz Allah mekanarini cenet eylesin ( GÜRLER AILESI) 0 0
  • Zülfü Firat: Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı dilerim. 0 0 Yanıtla
  • anatollia dürüm [mehmet]: allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. 0 0 Yanıtla
  • aleyna duyum: komşumuzun mekanı cennet olsun innşallah amin 0 0 Yanıtla
  • trapper_: Tır sürücüleri psikolojik egitimden geçmesi gerek. Gürbetçiler ise yurt dışındakine yakın yol gördü mü, basıyor 250 yi ondan sonra böle tır kasabına denk geldi mi FACİA!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement