Bursa'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Bursa'daki Cinayet

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir eğlence mekanında kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

11.11.2015 18:18

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir eğlence mekanında kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

İddiaya göre; Güray U. ile 32 yaşındaki kız arkadaşı Sonay Demir arasında, Orhangazi- İznik karayolundaki bir eğlence mekanında otururlarken tartışma çıktı. Güray U, ruhsatsız tabancasıyla Demir'in başına tek el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayda Sonay Demir'in yanı sıra aynı masada bulunan Güray U'nun arkadaşı Şaban M. (35) yaralandı.

Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Demir, sevk edildiği Bursa'daki Muradiye Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiş, Şaban M. ise Orhangazi'de, ayakta tedavi edilmişti.

Olay sonrası kaçtığı öne sürülen ve bir zeytinlikte yakalanan Güray U. (43), emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement