Bursa'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Trafik Kazası

Bursa\'daki Trafik Kazası

Motosikletle minibüsün çarpışması sonucu ölen 2 kişinin cenazesi, toprağa verildi

28.10.2013 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi ilçesinde, motosikletle minibüsün çarpışması sonucu ölen 2 kişinin cenazesi, toprağa verildi.

Dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Okan Aksu'nun cenazesi, Gazi Orhanbey Camisi'nde kılınan namazın ardından Orhangazi mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar da katıldı.

Aynı kazada ölen Güray Ertan'ın cenazesi ise ilçeye bağlı Yeniköy beldesinde kılınan namazının ardından Yeniköy mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada kazada arkadaşlarını kaybeden fabrikanın çalışanları, kaza yerinde basın açıklaması yaptı. Petrol-İş Sendikası Bursa Şubesi yöneticilerinden Faruk Söyler, yolların iki tarafının da kazılıp, gelişi güzel kapatıldığını iddia ederek, kazada belediyenin de sorumlu olduğunu öne sürdü.

Güray Ertan'ın kullandığı 16 VL 974 plakalı motosiklet, Orhangazi Göl Yolu eski çember fabrikası önünde, karşı yönden gelen Cüneyt Vardar (40) idaresindeki 16 VU 245 plakalı, bir fabrikaya ait servis minibüsü ile çarpışmış, kazada motosiklet sürücüsü Ertan olay yerinde, arka koltukta oturan ve aynı fabrikada çalıştıkları öğrenilen arkadaşı Okan Aksu ise kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement