Bursa Hırsızları Yanmayan Far Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Bursa Hırsızları Yanmayan Far Yakalattı

Bursa Hırsızları Yanmayan Far Yakalattı

Hırsızları yanmayan far yakalattı Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, 5 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen üç şüpheli güvenlik kamerasından sol farı yanmadığı tespit edilen aracın takibi sonucu yakalandı.

24.03.2015 18:49

Hırsızları yanmayan far yakalattı

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, 5 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen üç şüpheli güvenlik kamerasından sol farı yanmadığı tespit edilen aracın takibi sonucu yakalandı.

Karacabey'de girdikleri 5 ayrı işyerinden toplam 15 bin lira para ve çeşitli malzemeleri çalan İlhami Y. (42), Feyyaz Ş. (35) ve S.G. (17) polisin takibinden kaçamadı.Geçtiğimiz pazar akşamı, Fenerbahçe- Beşiktaş maçının oynandığı saatlerde işyerlerine girdikleri saptanan hırsızların Balıkesir'de daha önce hırsızlık olayına karışan ve sol farı yanmayan 16 LH 843 plakası otomobili kullandığı tesbit edildi. Polis, yanmayan farından tesbit ettiği otomobili ilçe çıkışında yaşanan kısa kovalamacanın ardından durdurdu. Otomobilde bulunan üç kişi gözaltına alındı.

Karacabey'de bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeleri güvenlik kamerasına da yansıyan zanlıların sorgulamaları tamamlandı. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan İlhami Y., Feyyaz Ş. tutuklanırken, yaşı küçük olan S.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Hırsızları Yanmayan Far Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement