Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun Bozüyük'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun Bozüyük'te İncelemelerde Bulundu

Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun Bozüyük\'te İncelemelerde Bulundu

Bilecik’in Bozüyük’ün ilçesine gelen Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun, ziyaret ettiği Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte ilçedeki yeşil alanları gezerek incelemelerde bulundu.

13.08.2015 17:44

Bilecik'in Bozüyük'ün ilçesine gelen Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun, ziyaret ettiği Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte ilçedeki yeşil alanları gezerek incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun'u Kent Ormanı'nda karşıladı. Belediye başkan yardımcıları, Bilecik Ağaçlandırma Şefi Mustafa Aksoy ve Bozüyük Orman İşletme Şefi Sabri Satış'ın da nezaret ettiği ziyarette ilk olarak Kent Ormanı'nın tamamı gezilerek incelemelerde bulunuldu. Daha sonra Orman Bölge Müdürü Coşkun, beraberindekilerle birlikte Yeşilkent Parkı'nı, Kumral Abdal Türbesi'ni ve Türbin Mesire Yeri'ni ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde daha önce Orman Bölge Müdürlüğü'nden hibe olarak alınan fidanların durumu ve gelişimleri incelenerek, yeni talep edilen hibe fidanların dikim alanlarında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bozüyük Belediye Başkanlığı'nın ilçenin yeşil zenginliğini arttırmak amacıyla 2015-2016 Ağaçlandırma döneminde kullanılmak üzere çınar, ıhlamur, akçaağaç, sedir, karaçam, at kestanesi, yer örtücü bitkiler ve çit bitkisi gibi türlerden oluşan hibe fidan talebi bulunuyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Orman Bölge Müdürü Köksal Coşkun Bozüyük'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement