Bursa'nın Başına Bela Olan 'Örümcek Adam' Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Bursa'nın Başına Bela Olan 'Örümcek Adam' Güvenlik Kamerasında

Bursa\'nın Başına Bela Olan \'Örümcek Adam\' Güvenlik Kamerasında

Bursa'da borulardan tırmanarak 6'ncı kattaki dairelerden hırsızlık yapan ve Eskişehir'de yakalanan İzzet Ö.'nün güvenlik kamerası görüntüleri, polisi bile şaşırttı.

15.11.2014 11:16  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, yağmur suyu tahliye borularından tırmandığı 6'ncı kattaki dairelerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve Eskişehir'de yakalanan 32 yaşındaki İzzet Ö.'nün güvenlik kamerası görüntüleri, polisi bile şaşırttı.

Binalara çıkmak isterken zorlanınca, ayağındaki çorabı çıkartıp eline geçiren İzzet Ö.'nün 2'si 6'ncı kattaki ev olmak üzere 18 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

SU TAHLİYE BORULARINDAN TIRMANMIŞ

Merkez Nilüfer İlçesi'nde bir süre önce apartmanın 6'ncı katındaki daireye, yağmur suyu tahliye borusundan tırmanan şüpheli aradıklarını bulamayınca bu kez uyuyan ev sahibini bıçak tehditi ile kaldırıp kendisinden otomatik para çekme kartları ile ziynet eşyalarını alıp kaçtı. Aynı zanlı bir süre sonra bu kez bir başka evin 6'ncı katına su tahliye borusundan tırmandı.

PARMAK İZİ ELE VERDİ

Çizgi roman ve film karekteri 'Örümcek adamı' andıran hırsızın parmak izlerinden birçok suçtan kaydı bulunan İzzet Ö. olduğu tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri İzzet Ö.'yü önceki gün Eskişehir'de kaldığı bir pansiyonda yakalandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı binalarda bulunan güvenlik kameraları olanları görüntüledi.

ÇORABINI ÇIKARIP ELİNE GEÇİRMİŞ

Görüntülerde İzzet Ö. binalardaki su tahliye borusuna çıkmak isterken zorlanınca ayağındaki çorabı çıkartıp eline taktı. Borulara uzanamayınca ayağının altına teneke koyup zıplayarak kendini çektiği tesbit edildi.

18 AYRI HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞMIŞ

Yapılan araştırmada 'Örümcek Adam Hırsız' İzzet Ö.'nün 2'si 6'ncı kattaki ev olmak üzere toplam 18 hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'nın Başına Bela Olan 'Örümcek Adam' Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • C.D.: Slm yarın salacaklar gerek varmıydı uğraşıp yakalamaya . Cezası yokki zaten. 22 0 Yanıtla
  • TR: şu memleketin gözünü seveyim yha. adamlar rekor kırıyor suç dosyalarıyla nedense suçlarını arttırsınlar dahada diyemi cezaları az olup salınıyorlar . biz birkere yapsak içerden çıkamayız 20 0 Yanıtla
  • Alemdar: Helal olsun. Alın teri bu olsa gerek:) 4 10 Yanıtla
  • SAFİR: bunları salıyorlar ya bir gün başıma bir olay geldi alkollüydüm istem dışı bir işyerine zarar verdim tanıdık polisler yardımcı olmasa idi beni hırsızlıkla yargılayacaklardı az kalsın gidiyordum hayatımda bir kere karakolluk oldum yani demem masum insanlara yetiyor devletin yasaları bu şerefsizleri emek hırsızlarına değil yakalayacaklar bazı arkadaşların dediği gibi savcılık serbest bırakacak bunlar cezaların az olması yada yakalanıp salınıverilmesinden dolayı hep işliyor bu cezaları vatandaşın emeğini çalıyor gidip tatil yapıyorlar günlerini gün ediyor gece gündüz araçlarından inmiyor cirit atıyorlar adam zannediyorlar kendilerin emek hırsızı şerefsizler 9 2 Yanıtla
    lal: Şu içki içtim, istem dışı yaptım olaylarına da ayar oluyorum. İçmeyeydin kardeş. Sarhoş olup sağa sola insanlara zarar veriyorsunuz, kazalara sebep oluyorsunuz, sanki hiiiiiiiiç günahınız yok. Hepsi içkinin suçu. 1 0

Advertisement