Bursa'da Sarı Işıkta Geçen Tır Kavşağı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Sarı Işıkta Geçen Tır Kavşağı Savaş Alanına Çevirdi

Bursa\'da Sarı Işıkta Geçen Tır Kavşağı Savaş Alanına Çevirdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, sarı ışıkta geçtiği öne sürülen tır, önce kavşaktan geçen kamyonete ardından park halinde bulunan hafif ticari araca çarparak devrildi.

20.03.2015 12:28  Güncelleme: 12:43

Sarı ışıkta geçen TIR kavşağı savaş alanına çevirdi

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(BURSA), (DHA)- BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde, sarı ışıkta geçtiği öne sürülen TIR, önce kavşaktan geçen kamyonete ardından 100 metre ileride park halinde bulunan hafif ticari araca çarptıktan sonra devrildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza sonrasında TIR'ın çarptığı kamyonetin sürücüsü ve aynı zamanda AK Parti Orhangazi ilçe başkanının kardeşi olan 28 yaşındaki Yavuz Kaya yaralandı.

Kaza, dün gece saat 22: 00 sıralarında Orhangazi'de ana yol üzerinde bulunan İznik Yolu Kavşağında meydana geldi. Bursa'dan Yalova yönüne giden 25 yaşındaki Okan Ünsal yönetimindeki 10 Y 1537 plakalı TIR, iddiaya göre sarı ışık yandığı sırada hızla İznik Kavşağı'ndan geçmek istedi. Bu esnada Orhangazi şehir merkezinden gelip İznik yoluna gitmek isteyen ve Yavuz Kaya yönetimindeki 16 VR 355 plakalı kamyonet, kendisine yeşil yanması ile birlikte kavşağı geçmek istedi. Hızla gelen TIR kamyonete çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen TIR daha sonra ana yol üzerindeki bir otelin önünde park halinde bulunan 06 HB 6114 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra ters istikamete dönüp devrildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

TIR'In İznik yolu kavşağında çarptığı kamyonet de TIR'In çarpması sonucu savruldu. Araç içersinden fırlayan Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'nın kardeşi olan Yavuz Kaya ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansa konan Yavuz Kaya, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Sarı Işıkta Geçen Tır Kavşağı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement