Bursa Trafik Vakfından İl Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği - Son Dakika
Güncel

Bursa Trafik Vakfından İl Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği

Bursa Trafik Vakfı, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne son teknoloji ile donatılmış 4 adet araç hibe etti.

27.10.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Trafik Vakfı, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne son teknoloji ile donatılmış 4 adet araç hibe etti.

Araçların teslimi için Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki BOSİAD Sosyal Tesisleri toplantı salonunda tören düzenlendi.

Törende konuşan Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Emniyet Müdürlüğünün vatandaşların can güvenliği ve trafiğin 24 saat düzenlenmesi çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Hızlı nüfus artışının trafik sıkıntılarını da beraberinde getirdiğini ifade eden Yıldız, "İlgili sorunların çözümünde kurum ve kuruluşlar olarak etkin faaliyetler yürütüyoruz. Bursa Trafik Vakfı da geçtiğimiz günlerde 1 MOBESE aracı emniyetimize bağışlamıştı. Trafik bilincinin okullardan itibaren aşılanması konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. İnşallah bu araçlar emniyet müdürlüğümüze hayırlı olur." şeklinde konuştu.

Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder ise, Bursa'daki trafik ve asayiş güvenliğine ilişkin olası bir afet, geniş katılımlı kitlesel toplantı ya da gösterilerde kullanılmak üzere tam donanımlı bir MOBESE aracını daha önce emniyet müdürlüğüne teslim ettiklerini söyledi.

Sakder, vakıf olarak şehrin güvenliğini sağlayan polis teşkilatına uygun gördükleri hizmetlerde kullanmak üzere 4 sivil araç daha teslim ettiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından 4 araç, emniyet yetkililerine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa Trafik Vakfından İl Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement