Bursa-Uludağ'da 2016 Kutlamaları Renkli Geçti - Son Dakika
Güncel

Bursa-Uludağ'da 2016 Kutlamaları Renkli Geçti

Bursa-Uludağ\'da 2016 Kutlamaları Renkli Geçti

Türkiye'nin kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaları soğuk havaya rağmen renkli geçti.

01.01.2016 03:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin kış turizm ve kayak merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı kutlamaları soğuk havaya rağmen renkli geçti. Bazı vatandaşlar yeni yıla Uludağ'da ateş yakarak girerken bazıları da otellerde yeni yılı kutladı.

Yılbaşına Uludağ'da girmek isteyen vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren turizm merkezine gelmeye başladı. Oteller bölgesinde hava sıcaklığı eksi 15 derece olarak ölçülürken, yoğun sis nedeniyle kayak pistlerinin boş olduğu görüldü. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlence merkezlerinde yoğunluk da arttı. Gece yarısına saniyeler kala Uludağ'daki mekanlarda 2016 yılına 10'dan geri sayarak giren tatilciler, müzik eşliğinde eğlendi. Soğuk havaya aldırmayan bazı vatandaşlar ise yeni yıla açık alanda girdi. Ateş yakan vatandaşlar, şarkılar söyleyerek yeni yıla merhaba dedi. Bir grup Bursaspor taraftarı da Noel Baba kıyafetli bir animatörle Timsah Yürüyüşü yaptı. Taraftarlar, yeni yılda Bursaspor'un başarılı olması temennisinde bulundu.

Ali Ağaoğlu ve kızı Sena Ağaoğlu ile Galatasarylı futbolcu Umut Bulut'da Ağaoğlu otelde yeni yıla girdi. Sanatçı Sibel Bilgiç'in sahne aldığı Ağaoğlu Otel'de yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Uludağ'da 2016 Kutlamaları Renkli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement