Bursada Aşırı Hız Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursada Aşırı Hız Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursada Aşırı Hız Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'da aşırı hızla giden otomobil kontrolden çıktı ve önce bir arabaya ardından refüje çarptı. Yaşanan feci kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

24.08.2015 06:57  Güncelleme: 08:54

Bursa'da saat 01.00 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi Duaçınar Mahallesi Ankara yolu üzerinde aşırı hızla seyir halindeyken iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettiği otomobil, önce aynı yönde seyir halinde olan bir otomobille ardından da refüje çarptı. Takla atıp alt geçit bariyerlerinin üzerine düşen otomobilde bulunan bir kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

ÇARPTI, DEVRİLDİ VE SÜRÜKLENDİ

İddiaya göre, şehir merkezinden aşırı hız yaparak Ankara yolu istikametine seyir halinde olan İbrahim Yağdı (40) yönetimindeki 55 NH 956 plakalı otomobil, İhtisas Kavşağında bir aracı sollayıp makas attıktan sonra aynı yöne gitmekte olan iki aracın arasından geçmek isterken Salih Kuşdil (40) yönetimindeki 16 CCM 86 plakalı bir araca çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü İbrahim Yağdı refüje çarpıp takla attıktan sonra yaklaşık beş metre sürüklenerek alt geçit bariyerlerinin üzerine ters bir şekilde devrildi.

SİGARA İÇENLER SIK SIK UYARILDI

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis, İtfaiye Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri araç içinde sıkışan sürücü İbrahim Yağdı'yı araç içinden çıkardılar. Otomobilde bulunan 38 yaşındaki Öner Önder'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza yerine ellerinde sigara ile olay yerini görmek için gelen vatandaşlar görevliler tarafından sık sık ikaz edilip aracın yanından uzaklaştırıldılar.,

Durumu ağır olan İbrahim Yağdı ile birlikte çarpmanın etkisinin devrilen 16 CCM 86 plakalı aracın sürücüsü Salih Kuşdil ile yanında bulunan 10 yaşındaki oğlu Semih Ziya Kuşdil hafif yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar.

OTOMOBİLDEN İÇKİ ŞİŞELERİ ÇIKTI

Polis ekipleri İbrahim Yağdı'nın kullandığı otomobilde yaptıkları incelemede ise aracın koltuğunda çok sayıda içki şişesi olduğunu tespit ettiler. Kazayla ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursada Aşırı Hız Kazası 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement