Dursun Özbek: Seneye Bambaşka Bir Galatasaray Olacak - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek: Seneye Bambaşka Bir Galatasaray Olacak

Dursun Özbek: Seneye Bambaşka Bir Galatasaray Olacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Önümüzdeki sene çok farklı bir Galatasaray sahada olacak" diyerek gelecek sene için iddialı konuştu.

29.04.2016 20:13  Güncelleme: 21:10

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Başkan, taraftarlara seslenerek önümüzdeki sene daha farklı bir Galatasaray'ın sahada olacağını söyledi.

"TAKIMDA MORALLER ÇOK İYİYDİ"

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, maça saatler kala açıklamalar yaptı. Özbek, "Deplasmanda Rize'de galip geldik. Takımla bugün beraberdim. Moralleri çok iyiydi. Ben takımıma güveniyorum. Onlar Galatasaray'ın şu an neye ihtiyacını gayet iyi anlamış vaziyetteler." sözlerini sarfetti.

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini belirten başkan, "Teknik direktör açısından çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Anlaşma sağlandıktan sonra açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

"İSTEDİKLERİ GALATASARAY'I GÖRECEKLER"

Başkan Özbek, "Futbolda bu sene çok başarılı olamadık. Kendi içimizde görüşmeler yapıyoruz. Galatasaray'a katkı verecek kişilerle görüşüyoruz. Taraftarımız şundan emin olsun. Önümüzdeki sene çok farklı bir Galatasaray sahada olacak.

"AVRUPA ZAFERİNDEN SONRAKİ TEPKİYİ ANLAMADIM"

Basketboldaki zaferimiz bütün camiayı da etkiliyor. Futbolcularımızı da etkiledi. Onlar da oradaydılar. Taraftar Galatasaray'ın taraftarı. Onların söylediklerini saygıyla karşılıyoruz. Avrupa Kupası zaferden sonraki tepkiyi anlamadım. Taraftarlarımız da sabırlı olsunlar. İstedikleri Galatasaray'ı görecekler." dedi.

Son Dakika Spor Dursun Özbek: Seneye Bambaşka Bir Galatasaray Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • EMEKLI GAZETECI: COK YAYAZIK SENEYEDE BASKAN KALACAKSAN COK YAZIK. OYSA Gitmedi cok istiyoruz. GALATASARAY BASKANLIGI SENIN icin degil git LÜTFEN. 4 0 Yanıtla
  • FB Aşkı: Hadi len kaba kulak tipe bak yaaa 3 0 Yanıtla
  • beceremedin dursun: vallahi dursun sen varken bu takımtan cacık olmaz galatasarayı kısaca tarif edecek olursak senin deyiminle hedefsiz bir başkan hedefsiz bir hoca ve hedefsiz futbolcular topluluğu galatasarayı seviyorsan görevi bırak 2 0 Yanıtla
  • dogrucu: çimdemi kosuyon kumdami kosuyon ne iş yaptığın belirsiz başkanlık senin neyine git evinde kemal sunal filmi izle 2 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement