Buyaka 2. Yılını Etkinliklerle Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Buyaka 2. Yılını Etkinliklerle Kutluyor

Buyaka 2. Yılını Etkinliklerle Kutluyor

Buyaka, 2. yılında hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

16.04.2014 11:59  Güncelleme: 12:01

Anadolu Yakası'nın önemli yaşam kompleksi Buyaka, 2. yılında hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 19-27 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Alaaddin'in Sihirli Lambası etkinlikleri ve Kolektif İstanbul konserleri Buyaka misafirlerini bekliyor. Aynı zamanda 23 Nisan'da çocuklar, Buyaka ve Gnc işbirliğinde gerçekleşecek etkinlikte Anadolu Efes Basketbol takımı oyuncularıyla tanışıp, maç yapma şansı da yakalayacaklar.

Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Buyaka, sosyal ve kültürel etkinliklerini 2. yılında da sürdürüyor.

Buyaka'da 19-27 Nisan tarihleri saat 13.00-18.30 saatleri arasında çocuklarla buluşacak olan Alaaddin'in Sihirli Lambası etkinliği kapsamında küçükler, Aladdin'in sarayını gezerek masallarını dinleyecek, Lambanın Cini'nden sihirbaz gösterilerini deneyimleyecekler. Küçüklerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları sihir ve saray takıları atölyelerinin yanı sıra oyuncak ve maske yapımı ile kum boyama aktivitelerinde eğlenceli dakikalar çocukları bekliyor. Günün sonunda çocuklar Aladdin'in halısında fotoğraf çektirip etkinlik katılım belgelerine sahip olacaklar.

Aladdin'in sihirli Lambası etkinliğinin yanı sıra 23 Nisan Çarşamba günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar eğlenceye doyacaklar. Buyaka ve Gnc işbirliğinde gerçekleşen etkinlikte Anadolu Efes basketbol takımı oyuncuları çocuk hayranlarıyla bir araya gelirken aynı zamanda onlarla basketbol maçı da yapacaklar. Military Kids by Orçun Yıldız eşliğinde gerçekleşecek olan spor eğitiminde çocukları keyifli dakikalar bekliyor. Danslarıyla her maçta dikkat çeken Efes Kızları da çocuklara şölen tadında bir şov sunacaklar. LÖSEV ile gerçekleştirilen işbirliği ile lösemi hastası küçükler de hayallerindeki basketbolcularla fotoğraf çektirip imza alma imkanı da elde edecekler.

Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayan Kolektif İstanbul konseri, 19 Nisan Cumartesi akşamı, saat 18.00 ile 20.00 arasında Buyaka ziyaretçilerine müzik keyfi yaşatacak. Grup, geleneği bugüne taşırken aynı zamanda kendilerine özgü tarzlarıyla da şarkıları yorumluyor. Kolektif İstanbul'un sanatçıları Aslı Doğan, Richard Lanıepce, Talat Karaoğlu, Tamer Karaoğlu, Ertan Şahin ve Ediz Hafızoğlu, gayda, klarnet, saksafon, kaval ve tuba gibi müzik aletleriyle hayat verdikleri şarkılarını Buyaka misafirleri için seslendirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buyaka 2. Yılını Etkinliklerle Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement