Büyükçekmece'de Bavul İçinde Bulunan Ceset - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece'de Bavul İçinde Bulunan Ceset

Cesedi Büyükçekmece'deki boş bir arazide bavul içinde içinde bulunan Iraklı Mevlid Muhammed'in öldürülmesine ilişkin 2'si yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

21.07.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cesedi Büyükçekmece'deki boş bir arazide bavul içinde içinde bulunan Iraklı Mevlid Muhammed'in öldürülmesine ilişkin 2'si yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Cinayeti soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ailesinin 30 Haziran'da kayıp başvurusunda bulunduğu ve şüphelilerin serbest bırakmak için 2 milyon dolar fidye istediği Muhammed'in cesedinin bir araçla getirilip boş araziye atıldığını tespit etti.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, bavulun Silivri'deki bir villadan çıkarıldığını belirledi.

Bu arada, zanlıların Muhammed'le birlikte kaçırdığı Muhammed Saleh'in kurtulup emniyete verdiği ifade doğrultusunda olaya karıştığı belirlenen 3 zanlının kimliği tespit edildi.

Bilgiler doğrultusunda polisin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlediği operasyonda, Kani A. (58), Faslı Tarık M. (20) ve Iraklı Faruk A. (42) gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Saleh'in emniyetteki ifadesinde "Mevlid ve ben döviz bürosu açmaya karar verdik. Ortak olacağımız kişiyle bizi tanıştıran Iraklı aracılar bizi görüşmeye çağırdı. Silivri'de bir villaya gittik. İkimizi rehin alıp farklı odalara koydular. Mevlid'in ailesini arayıp fidye istediler. Daha sonra silah sesleri duydum. Sabah olunca beni arabaya bindirip başka bir adrese götürmek istediler. Kırmızı ışıkta durduğumuz sırada araçtan atlayıp kaçtım." dediği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece'de Bavul İçinde Bulunan Ceset - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement