Büyükçekmece'de Çocuklar Bilim Şenliğinde Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece'de Çocuklar Bilim Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri’nde eğitim gören öğrenciler, akademinin mezuniyet töreni olan bilim şenliğinde doyasıya eğlendi.

02.06.2016 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri'nde eğitim gören öğrenciler, akademinin mezuniyet töreni olan bilim şenliğinde doyasıya eğlendi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nde eğitim alan öğrenciler için Tepecik Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi'nde bilim şenliği düzenlendi. Şenliğe Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, halk akademisi eğitmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Bilim şenliğinde öğrencilere günlük hayatında kullandıkları asitli içeceklerin nasıl yapıldığından sonbaharda yaprakların nasıl sarardığına kadar birçok bilimsel olay deneyler ile gösterildi. Öğrenciler yapılan deneylere katılmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Son olarak bahçede yapılan deneyde kuru buzların pet şişeye koyulup su içine atılması sonucu oluşan patlama renkli görüntüler oluşturdu.

"YAZ DÖNEMİNDE KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Büyükçekmece Halk Akademileri öğrencilerinin kapanış törenine katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Mayıs ayı itibariyle halk akademisinde bulunan kurslarımız bitti ama yaz döneminde kurslarımız devam ediyor. 5 bölgede devam eden bu kurslarımızdan muhakkak ailelerinize bahsedin. Bu kurslarımıza devam ederek kendinizi geliştirin" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece'de Çocuklar Bilim Şenliğinde Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement