Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu: "Mevsim Şartları Elverdiğince Saha... - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu: "Mevsim Şartları Elverdiğince Saha...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret ederek, ilçe genelinde bir dizi incelemelerde bulundular.

04.10.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret ederek, ilçe genelinde bir dizi incelemelerde bulundular.

Malatya'nın bütün ilçelerinde yol açma, genişletme, asfaltlama ve bakım-onarım çalışması yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, "Doğanşehir'de de yoğun bir çalışma sezonu geçirdik. Malum kış kapıya dayanmak üzere, güz döneminde Doğanşehir'de neler yapabiliriz, bunu görüşüp konuştuk. Mevsim şartları izin verdiği müddetçe saha çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Doğahşehir'de yol hizmetleri noktasında başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, "Bu başarılı grafiğin ortaya çıkmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın katkıları büyük. Yol hizmetleri noktasında güzel işler yapıldı. Bu hizmetlerden bütün Doğanşehirliler memnun. Bugünde değerli Büyükşehir Belediyesi yöneticilerimizle birlikte güz döneminde yapılacak çalışmaları ele aldık. Bir takım kararlar aldık. Güçbirliği yapıp eksikleri gidereceğiz" dedi.

Yapılan toplantının ardından heyet, Doğanşehir ilçesi Fındıklı, Polat, Çavuş ve Savaklı mahallerinde incelemelerde bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu: 'Mevsim Şartları Elverdiğince Saha... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement