Büyükşehir Belediyesinin Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesinin Düzenleme Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesince caddelerde düzenleme çalışmalarına devam ediliyor.

28.08.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesince caddelerde düzenleme çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentsel dönüşümün gerçekleştirildiği Kernek Mahallesi'ni Çöşnük ve Fırat Mahallelerine bağlayan bin 500 metre uzunluğundaki Yusuf Özal Caddesi'nde altyapıyı yenileyen Büyükşehir Belediyesince 35 metre genişliğindeki yolda üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımlar, cep otoparkları ve 4 metre genişliğinde bisiklet yolları yapılıyor.

Kernek'te ayrıca asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi tarafından şu ana kadar alanda 2 kilometrelik sıcak asfalt serildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yusuf Özal Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Malatya'nın bir çok cadde ve sokağının Prestij Cadde Projesi ile nezih bir görüntüye kavuştuğunu belirten Çakır, Malatya trafiğini rahatlatacak önemli yollar ve bulvarların açılmasına da devam ettiklerini kaydetti.

Bostanbaşı, Fahri Kayahan Bulvarı, Tecde ve Mimar Sinan Caddelerinde yenileme çalışmalarının devam ettiğini anlatan Çakır, "Yusuf Özal Caddemiz Güney Kuşak Yolumuzla birleşen önemli bir yolumuz. Burada çalışmaların büyük bölümünü tamamladık. 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere araç yolumuz olacak. Bisiklet yolları, peyzaj, aydınlatma ve diğer çalışmalarla beraber burası çok güzel bir görünüme kavuşacak. Kentsel dönüşüm bölgesine yerleşecek nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak adına da bölgede şuan sıcak asfalt serimi yapıyoruz. Bu cadde de bittiğinde vatandaşlarımız rahat edecek." ifadelerini kullandı.

Çakır'ın incelemesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesinin Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement