Büyükşehir Belediyespor'da Somaspor Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor'da Somaspor Seferberliği

Büyükşehir Belediyespor\'da Somaspor Seferberliği

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da zorlu Somaspor maçı öncesinde seferberlik ilan edildi.

05.03.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülleri olmadığını ifade eden Teknik Direktör Hakan Şapçı, "Bu hafta Somaspor ile kritik bir maça çıkacağız. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.

Pazar günü evinde Somaspor'u konuk edecek Manisa Büyükşehir Belediyespor'da gözler bu maça çevrildi. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, "Ligde sona yaklaştık. İlki Manisa'da Somaspor olmak üzere, sonra İzmir'de Atillaspor ile iki önemli maça çıkacağız. Bu iki maçtan kayıpsız ayrılırsak, şampiyonluğumuzu büyük ölçüde garantileriz. Öncelikli hedefimiz Somaspor maçı. Bu maçtan mutlak üç puanla ayrılmak istiyoruz. İç sahada seyircimizin de desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Dostça Bir Mücadele Olsun

Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu ise Somaspor ile kardeş takım olduklarını belirterek, "Geçtiğimiz yıl Turgutlu'da oynadığımız karşılaşmada yaşananları unuttuk. Bunlar geride kaldı. Biz bu şehrin iki takımıyız. Temennimiz dostça bir mücadele olması" dedi.

Taraftarlarımızı Destek Olmaya Bekliyoruz

Ligin ikinci yarısında yedi maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarının da altını çizen Kıcıroğlu, "Bu seriyi Somaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Somaspor ve Atillaspor maçlarını kayıpsız atlatırsak, hedefimize ulaşırız. Bu zorlu maçta taraftarlarımız takımını yalnız bırakmasın. Pazar günü saat 13.30'da tüm Manisalıları Mümin Özkasap Spor Tesisleri'ne bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor'da Somaspor Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement