Büyükşehir'den Ceyhan'da Ramazan Şenliği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Ceyhan'da Ramazan Şenliği

Büyükşehir\'den Ceyhan\'da Ramazan Şenliği

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan Şenlikleri” programı kapsamında Ceyhan’da binlerce kişiye iftar yemeği verildi.

25.06.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Şenlikleri" programı kapsamında Ceyhan'da binlerce kişiye iftar yemeği verildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Şenlikleri'nin dün akşamki durağı Ceyhan'dı. Ceyhan Orhan Ekinci Bulvarı Konser Alanı'nda düzenlenen ve binlerce Ceyhanlının katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü katılımcılara hitap etti.

Konuşmasında Ramazan ayının manevi ikliminde Ceyhanlılarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Sözlü, "İnşallah bu Ramazan'da tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler Allah katında kabul olur ve İslam Alemi'nin çekmiş olduğu sıkıntıların sona ermesine vesile teşkiml eder. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi bu bir ziyafet yemeği değil, Ramazan ayının manevi ikliminde bir dayanışma ruhu ve muhabbetle Müslümanları, inananları bir araya getirme gayretimizdir. Davetimize icabetinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bizleri ağız tadıyla, bayrağımızın gölgesinde daha nice Ramazanlara ulaştırsın. Ülkemizin çevresi ateş çemberi, kan gölü. Bu kan gölünün, ateş çemberinin içinde olanlar bizim din kardeşlerimiz. İnşallah oralara da huzur gelsin, Cenab-ı Allah yaşadığımız bu saadeti oralara da nasip etsin. İnşallah önümüzdeki Ramazanlarda onların da çekmiş olduğu ıstıraplar son bulsun. Milletimizin geleceği aydınlık olsun. İslam Aleminin birliği, dirliği tam olsun" dedi.

Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı iftar programı, dualarla ve Kuran'ı Kerim okunması ile başladı. İlerleyen saatlere kadar çeşitli etkinlikler ile devam eden akşamda, özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Hacivat- Karagöz gösterinin ardından, ilahiler eşliğinde Sema gösterisi gerçekleştirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Ceyhan'da Ramazan Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement