Büyükşehir ile Dört Mevsim Spor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir ile Dört Mevsim Spor

Büyükşehir ile Dört Mevsim Spor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki spor tesislerine kış sezonunda olduğu gibi yaz sezonunda da ilgi devam ediyor.

12.08.2016 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki spor tesislerine kış sezonunda olduğu gibi yaz sezonunda da ilgi devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında bulunan ve pek çok spor branşında faaliyet gösteren spor tesislerindeki üye sayısı Temmuz ayı sonu itibariyle 4 bine ulaştı.

Modern yapısı ve uzman eğitmen kadrosu ile her geçen gün hizmet kalitesini daha da artıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. geçen yıla göre üye sayısını daha da artırdı. Tatil dönemi olmasına rağmen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören spor tesisleri; fitness salonları ve sağlıklı yaşam alanlarının yanı sıra yüzme, step/aerobik, plates, spinning, power jump, drumstick, trambolin, tree bant, yer minderi gibi birçok alternatifi üyelerinin hizmetine sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde yer alan Talas Spor ve Sosyal Tesisi, Fuar Sağlıklı Yaşam Merkezi, Bayanlar Spor Merkezi, Erkilet Spor Merkezi ve Beyazşehir Spor Merkezi tesislerinde devam eden seanslara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, haftanın 6 günü 09.00-22.00 saatleri arasında spor yapma imkanına sahip oluyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir ile Dört Mevsim Spor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement