Büyükşehir'in Yeni Temizlik Araçları Görevde - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Yeni Temizlik Araçları Görevde

Büyükşehir\'in Yeni Temizlik Araçları Görevde

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi temizlik ekipleri, Ankara’yı temiz tutmak için gece gündüz çalışıyor.

25.01.2015 12:21

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi temizlik ekipleri, Ankara'yı temiz tutmak için gece gündüz çalışıyor. Ekipler, yeni hizmete giren araçlarla özellikle cam bariyer, pion bariyer, ferforje, yazı silme, afiş çıkartma gibi temizlik işlemlerinde 80 derece sıcak su kullanıyor.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kent Estetiği Dairesi, temizlik filosuna yeni 3 araç kattı. Son sistem ekipmanlarla donatılan temizlik araçları özellikle cam bariyer, pion bariyer, ferforje, yazı silme, afiş çıkartma gibi temizlik çalışmalarında kullanılıyor. 80 derece sıcak ve basınçlı su sağlayan araçlardaki sistemi temizlik çalışmalarında kullanan işçiler, soğuk su ile çıkmayan kirli yüzeyleri sıcak su kullanarak rahatlıkla temizleyebiliyor.

Özellikle kış aylarında kent temizliğinde soğuksu kullanmanın yeterli sonuç vermediğine dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sıcak suyun hem doğal hem de etkili bir temizlik yöntemi olduğuna işaret etti.

Türkiye'de ilk kez Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Estetiği Dairesi, kısa süre içinde Büyükşehir Belediyesi'nin Ankaralıların en çok önem verdiği ve en çok iletişim kurduğu bir birimi haline geldi.

Kent Estetiği Dairesi kent temizlik ve bakım ekipleri, başta karla mücadele olmak üzere Ankaralılara 24 saat hizmet veriyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Yeni Temizlik Araçları Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement