Antalya, Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Antalya, Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutluyor

Antalya, Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile başlattığı etkinlikler devam ediyor.

05.03.2015 15:52  Güncelleme: 15:55

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile başlattığı etkinlikler devam ediyor. Bir haftaya yayılan etkinliklerde; Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı aile eğitim merkezlerinde kadına şiddet, kadının toplumdaki rolü ve kadın hakları konusunda eğitim veriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi kadınlar günü için de konser, eğlence ve konferans düzenleyecek. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nca organize edilen Yeni Türkiye Buluşmaları konferanslar dizisinde Kadınlar Günü öncesi, 'Kadın Hakları' tüm yönleriyle ele alınacak. 7 Mart tarihinde Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleştirilecek konferansa Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cennet Uslu ve Gazeteci-Yazar Fadime Özkan konuk olarak katılacak. Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz'ın oturum başkanlığını yaptığı konferansta "Kadın Hakları"nın tüm detaylarıyla ele alınacak.

Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Kadınlar Matinesi düzenleyecek.Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik 8 Mart Pazar günü saat 13.00'de Demir Plaza'da gerçekleşecek. Ücretsiz etkinliğe katılmak isteyen kadınlar, tüm ASMEK kurs merkezlerine başvuru yapabilecek.

Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası da Kadınlar Günü nedeniyle bir konser verecek. 9 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşecek özel konsere Anıl Edebale düzenlemeleri, Ümit Burak Tekinay, Hale Ciğer ve Bike Baran ise yorumlarıyla eşlik edecek. Şef İbrahim Yılmaz yönetimindeki konsere tüm Antalyalılar davetli olduğu belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya, Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement