Büyükşehir Manavgat Yollarını Sıcak Asfaltla Kapladı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Manavgat Yollarını Sıcak Asfaltla Kapladı

Büyükşehir Manavgat Yollarını Sıcak Asfaltla Kapladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Sarılar, Dolbazlar, Evrenleryavşi grup yolunu sıcak asfaltla kapladı.

08.09.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Sarılar, Dolbazlar, Evrenleryavşi grup yolunu sıcak asfaltla kapladı. Çeltikçi, Aşağıışıklar ve Demirciler grup yolu ile Dikmen mahallesinde ise çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Antalya'nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışıyor. Gündoğmuş, Alanya ve Akseki'de birinci etap çalışmalarını tamamlayan asfalt ekipleri, çalışmalarını Manavgat'ta yoğunlaştırdı.

Manavgat'ta ilk olarak Sarılar, Dolbazlar ve Evrenleryavşi grup yolunun 5 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı. Ekipler, daha sonra aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Diğer bir ekip de 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağıışıklar ve Demirciler bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Manavgat Yollarını Sıcak Asfaltla Kapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yusuf rüzgar: Bide akıl edipte şehrin merkezini yapsanız helal diyeceğim sök yama Köstebek yuvası resmen 0 0 Yanıtla

Advertisement