Büyükşehirden İlçe Belediyelerine İş Makinesi Filosu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirden İlçe Belediyelerine İş Makinesi Filosu

Büyükşehirden İlçe Belediyelerine İş Makinesi Filosu

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen iş makineleri Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi'ne eşit şekilde teslim edildi.

22.08.2014 10:03  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 6360 sayılı kanun kapsamında Yunusemre ve Şehzadeler belediyelerine kepçe, dozer, greyder, kamyon, ekskavatör ve silindirden oluşan iş makinesi desteği sağladı.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresi'nin kapanması sonucu devir ve tasfiye komisyonu tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen iş makineleri Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi'ne eşit şekilde teslim edildi.

Muradiye Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait depolarda gerçekleştirilen teslim törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca katıldı. Tüm iş makinelerinin seçilerek, en iyilerinin merkez ilçe belediyelerine ayrıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla ilçe belediyelerine desteğe devam edeceklerini söyledi.

İlçe belediyelerimize kapımız her zaman açık

Şehzadeler Belediyesi'ne iş makinelerinin teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, "İl Özel İdaresi'nden Manisa Büyükşehir Belediyemize devredilen iş makinelerini Şehzadeler Belediyesi'ne takdim ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz, yanlarındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak kapımız ilçelerimize her zaman açık" dedi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca ise, "Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir belediye olduğumuz için bu tür kaynaklar konusunda Büyükşehir Belediyemizin desteklerini görmek çok güzel. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Devir tasfiye komisyonu tarafından paylaşılan bu iş makineleri konusunda Büyükşehir Belediyemiz ile görüştük. Kendileri de bize yardımcı olabileceklerini söylediler. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Araç filosu teslim ediyoruz

Şehzadeler Belediyesi'nin ardından Yunusemre Belediyesi'nin araçlarının da teslimi gerçekleşti. Araç tesliminin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, "Yunusemre Belediyemize destek amaçlı Büyükşehir Belediyemize ait iş makinelerinden bir araç filosu teslim ediyoruz. İnşallah hayırlı olur. İyi çalışmalarda kullanılmasını diliyoruz" dedi. Her alanda işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da, iş makinelerinin vatandaşa hizmet için kullanılacağını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne destekleri nedeniyle teşekkür etti.

İşte Belediyelere teslim edilen iş makineleri

6360 sayılı yasa kapsamında gerçekleştirilen iş makineleri teslimi, ilçe belediyelerinin hizmetlerine önemli katkı sağlayacak. Bu kapsamda Şehzadeler Belediyesi'ne; çift kabin kamyonet, damperli kamyon, su tankeri, 2 adet greyder, lastik tekerlekli yükleyici, dozer, yama silindiri, toprak silindiri, paletli ekskavatör ve kırıcı-delici. Yunusemre Belediyesi'ne teslim edilen iş makinesi listesi ise şöyle; çift kabin kamyonet, 2 adet damperli kamyon, su tankeri, 2 adet greyder, lastik tekerlekli yükleyici, dozer, yama silindiri, toprak silindiri, paletli ekskavatör ve kırıcı-delici.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirden İlçe Belediyelerine İş Makinesi Filosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement