Büyükşehirden, Mavi Bayraklı Plajlara Tek Otobüsle Ulaşım - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden, Mavi Bayraklı Plajlara Tek Otobüsle Ulaşım

Büyükşehirden, Mavi Bayraklı Plajlara Tek Otobüsle Ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kandıra sahilindeki Mavi Bayraklı plajlara kolay ulaşması için Cebeci ve Kerpe’ye otobüs seferi düzenliyor.

06.07.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kandıra sahilindeki Mavi Bayraklı plajlara kolay ulaşması için Cebeci ve Kerpe'ye otobüs seferi düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyes,i yaz aylarında yoğunluk yaşayan sahil kesimleri Kerpe-Kumcağız ve Kefken-Cebeci'ye kolay ulaşım için iki ayrı otobüs seferi düzenliyor. Körfez'den hareket eden 800K ve 800C hatlı otobüsler her gün Kandıra sahillerine yolcu taşıyor. Vatandaşlar Büyükşehir'in Mavi Bayraklı plajları olan Cebeci Halk Plajı ve Kerpe Halk Plajı'na belediye otobüsleriyle ulaşımını sağlıyor. 800C hattı, Körfez, Derince, İzmit, Kefken ve Cebeci güzergahında çalışıyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri 07.00'de Körfez ilçesinden başlayan seferler saat başı yolcu alıyor. Cebeci son duraktan ise 09.30'dan 23.30'a kadar seferler yine saat başı çalışıyor. Körfez-Cebeci güzergahında çalışan 800C hattı diğer günlerde ise iki saatte bir yolcu alacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden, Mavi Bayraklı Plajlara Tek Otobüsle Ulaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement