Büyükşehirin Asfalt Mesaisi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirin Asfalt Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Asfalt Mesaisi Sürüyor

Manisa genelinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

20.09.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa genelinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Mahalleler arası ulaşımı kolaylaştıran asfalt çalışması nedeniyle bölge sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa genelinde başlattığı asfaltlama çalışmasıyla vatandaşları konforlu yola kavuşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Salihli'de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 kilometrelik asfalt çalışması hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa'nın 17 ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi hizmet sahasında bulunan yollarda bakım-onarım ve yama çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Salihli ilçemizde de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdik. Yapılan çalışmayla birlikte vatandaşlarımız modern ve konforlu yola kavuştu. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

Üç mahalleyi birbirine bağlayan yolda yapılan asfalt çalışması bölge sakinlerini de memnun etti. Çalışmalardan övgüyle bahseden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirin Asfalt Mesaisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement