By Pass Kanalı İçin "Hızlı Kamulaştırma Kararı" Çıktı - Son Dakika
Yerel

By Pass Kanalı İçin "Hızlı Kamulaştırma Kararı" Çıktı

Nehir taşkınları önlemek amacıyla yapılacak by pass kanalı için Bakanlar Kurulu'ndan hızlı kamulaştırma kararı çıktığı bildirildi.

13.05.2015 15:35

Nehir taşkınları önlemek amacıyla yapılacak by pass kanalı için Bakanlar Kurulu'ndan hızlı kamulaştırma kararı çıktığı bildirildi.

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, yaptığı açıklamada, kamulaştırmaların başlanacağını söyledi.

Edirne'nin taşkın derdinden kurtarılacağını ifade eden Emir, şunları kaydetti:

"Bu yıl dört kez taşan nehirler son yıllarda Edirne'nin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Bu konuda yaptığım görüşmeler ve girişimler sonucunda kanalın yapılması için bakanlar kurulunun hızlı kamulaştırma kararı almasını sağladım. Edirne'ye yapılacak olan kanal sayesinde Edine taşkınlardan kurtulacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletvekili olmadan Edirne'ye hizmet etme imkanı bulmaktan da mutluyum. Beni güçlü bir destekle Ankara'ya gönderecek olan Edirneliler'e hizmetin yağması için var gücümle çalışacağım."

Şemsettin Emir ayrıca bakanlar kurulunun aldığı kararın Resmi Gazetede de yayınlandığını hatırlatarak, Karaağaç kanalının yapımına bu yıl içinde başlanacağını kaydetti.

Karaağaç Muhtarı Agah Korkan da taşkınlardan mahallesinin kurtulacak olmasından çok memnun olduğunu ifade ederek, "Edirne'ye çivi çakan kim varsa, elini de öperiz, sırtımızda da taşırız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel By Pass Kanalı İçin 'Hızlı Kamulaştırma Kararı' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement