Çadır Kentteki Engelilere Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Çadır Kentteki Engelilere Temizlik Seti Dağıtıldı

Çadır Kentteki Engelilere Temizlik Seti Dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan engelli çocuklara kişisel temizlik seti dağıtıldı.

07.01.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan engelli çocuklara kişisel temizlik seti dağıtıldı.

Ülkelerinde çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan engeli mülteci çocuklara kişisel temizlik seti dağıtıldı. Gönüllü birimler tarafından tespit edilen engelli çocuklar daha sonra mahalle sırasına göre temizlik setleri dağıtıldı. Bu tür çalışmaların gönüllü birimler tarafından yürütüldüğü ve dağıtımın lojistik biriminin takibiyle gerçekleştirildiği ifade edildi.

Süriye'li mültecilerden ve engelli çocuk babası Ahmet Ala adlı kişi yaptığı açıklamada, "Bugün engelli çocuklarımıza kişisel temizlik seti dağıtıldı. Setin içinde şampuan, diş macunu, tırnak makası ve havlu var. Bununla çocuklarımızın temizliğini sağlamış olcağız. Kamp idaresine ve Türk devletine teşekkür ederim. Bunlar sizlerin bizlere ne kadar düşkün olduğunu göstermektedir. Bizler bu yapmış olduğunuz yardım ve desteği unutmamız mümkün değildir. Ancak dileğimiz bir an evvel ülkemize dönmemiz ve bu kardeşliğimizin devam etmesidir" dedi.

Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, "Kampımızda yaklaşık olarak 4 yüz engelli çocuğumuza kişisel temizlik seti dağıtıldı. Bu çocukların tespit edilmesinde gönüllü birimlerimiz aktif görev almışlardır. Tespit çalışmasının ardından lojistik birimimiz temizlik seti dağıtımlını gerçekleştirmiştir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çadır Kentteki Engelilere Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement