ÇAĞDER'den Ramazan Kumanyası - Son Dakika
Yerel

ÇAĞDER'den Ramazan Kumanyası

ÇAĞDER\'den Ramazan Kumanyası

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki ÇAĞDER tarafından ilçe genelinde tespit edilen yardıma muhtaç 100 aileye bir aylık kumanyalarını dağıttı.

06.07.2014 16:34  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki Çağrı, Bilim, Kültür, Eğitim, Araştırma ve Dayanışma Derneği (ÇAĞDER) tarafından ilçe genelinde tespit edilen yardıma muhtaç 100 aileye bir aylık kumanyalarını dağıttı.

Dört yıldan beridir ilçe genelinde muhtaç ailelere yönelik projeleriyle dikkat çeken dernek, bugüne kadar 100'den fazla ailenin evini yaşanabilir hale getirmek için birçok projeyi hayata geçirdi. ÇAĞDER Başkanı Hasan Karataş, yardıma muhtaçlara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Hayırseverden alıp muhtaçlara veriyoruz. Kadirşinas Eleşkirt halkı bu konuda her zaman büyüklüğünü gösteriyor. Dernek yönetiminde tüm arkadaşlar kamu çalışanı. Her arkadaşım kendi çevresindeki dostlarını harekete geçirerek topladığı yardımları bir merkeze getiriyor. Yardımların hak edene ulaşması için mahalle muhtarlarından destek alıyoruz. Tüm hayırseverlere en samimi duygularla teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÇAĞDER'den Ramazan Kumanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement