Çakıllı Belediyesinin Hâlihazır Haritaları Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çakıllı Belediyesinin Hâlihazır Haritaları Hazırlanıyor

Çakıllı Belediyesinin Hâlihazır Haritaları Hazırlanıyor

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Çakıllı Beldesi'nde 27 Temmuz'da İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, sayısal hâlihazır harita yapımı işine, sözleşmenin imzalanmasının ardından yapılan yer teslimi ile başlandı.

27.09.2013 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Çakıllı Beldesi'nde 27 Temmuz'da İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, sayısal halihazır harita yapımı işine, sözleşmenin imzalanmasının ardından yapılan yer teslimi ile başlandı.

Yer tesliminde Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, iller bankası kontrolörleri Filiz Genç Oktay ve Ozan Türüdü ile ihaleyi alan şirketin sahibi Aydın Kale hazır bulundular. İmza töreninde işin önemine değinen Belediye Başkanı Mehmet Bayram şunları söyledi:

"Nihayet 44 yıllık belediyemizin bir ayıbını daha kapatıyoruz. Bölgenin en eski belde belediyelerinden biri olmamıza rağmen hala sayısal halihazır haritalarımız yoktu. 2011 yılında iller bankasına yapmış olduğumuz müracaatımız sonucunda bugün işin fiiliyatta başlıyor olması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Zira hedefimiz beldemize yeni bir imar kazandırmaktır. Yeni imar diyorum çünkü yaklaşık 100 yıldır mezarlık olarak kullanılan ve ölülerimizi defnettiğimiz alan eski imar planlarımızda şehir parkı piknik alanı olarak görünmektedir. Ben bu ve bunun gibi yanlış planların düzelecek olması nedeniyle yeni halihazır haritaların biran önce hazırlanarak uygulanmasının önemli olduğunu düşünüyorum" - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakıllı Belediyesinin Hâlihazır Haritaları Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement