Çaldıkları Kasayı Açamayınca Araziye Bıraktılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Kasayı Açamayınca Araziye Bıraktılar

Çaldıkları Kasayı Açamayınca Araziye Bıraktılar

Antalya'nın Serik İlçesi'nde içinde 3 bin lira bulunan kasayı çaldıktan sonra açamayınca boş araziye bırakıp kaçan 3 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

24.09.2014 13:03

Antalya'nın Serik İlçesi'nde içinde 3 bin lira bulunan kasayı çaldıktan sonra açamayınca boş araziye bırakıp kaçan 3 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Serik'e bağlı Kadriye- Belek mahalleleri arasındaki turizm yolunda park halinde bulunan bir hamburger şirketine ait araca giren 3 şüpheli, araçtaki kasayı açmaya çalıştı. 2 gün önce yaşanan olayda, içinde 3 bin TL ve değerli eşyaların bulunduğu kasayı açamayan şüpheliler, kiraladıkları araçla kasayı Çakallık Mahallesi'nde boş araziye götürdü. Şüpheliler, burada da açamadıkları kasayı arazide bırakarak kaçtı.

Serik Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hırsızlık olayını araştırmak için başlattığı çalışma sonucunda, şüpheliler 22 yaşındaki Şahin İ., 21 yaşındaki Ferit Ç. ile 23 yaşındaki A.H. yakalandı. Şüphelilerden Şahin İ. ile Ferit Ç. jandarmadaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Kasayı Açamayınca Araziye Bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement