Çalınan Ayakkabılara Sahip Çıkan Olmadı - Son Dakika
Yerel

Çalınan Ayakkabılara Sahip Çıkan Olmadı

Çalınan Ayakkabılara Sahip Çıkan Olmadı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 2 binaya giren ve dairelerin önündeki ayakkabıları çalarak kayıplara karışan şüpheli, Edirne’de yakalandı.

20.02.2015 09:44

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 2 binaya giren ve dairelerin önündeki ayakkabıları çalarak kayıplara karışan şüpheli, Edirne'de yakalandı. 3 poşet dolusu ayakkabının çalındığı siteden hırsızlık olayı ile ilgili kimsenin şikayetçi olmaması ve polisin gösterdiği ayakkabıları kimsenin sahiplenmemesi dikkat çekti.

Olay, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde sitedeki iki binaya giren şüpheli, tüm katları tek tek dolaşarak kapı önünde bulduğu ayakkabıları yanında getirdiği poşetlere doldurdu. Üç poşet dolusu ayakkabı çalan şüpheli daha sonra sessiz sedasız kayıplara karıştı. Site yetkilileri ise şüphelinin görüntülerinin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtlarını Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

Hakkında ayakkabı hırsızlığı ile ilgili toplam 17 dosya olduğu öğrenilen şüpheli Edirne'de yakayı ele verdi. Kimliği tespit edilen şüpheli, Edirne Emniyeti tarafından çaldığı ayakkabıların bir kısmı ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edirne emniyetinden gönderilen ayakkabı fotoğrafları ile Organize Emlak Konutları Manolya Sitesi'nin yolunu tutan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı daireleri tek tek dolaşarak ayakkabıların kendilerine ait olup olmadığını sordu. Üç poşet dolusu ayakkabının çalındığı siteden hırsızlık olayı ile ilgili kimse şikayetçi olmazken, polisin fotoğrafta gösterdiği ayakkabıları da kimse sahiplenmedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalınan Ayakkabılara Sahip Çıkan Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tr: bu kadar dosyası var devlet dosya sayısını dahada artırsın diyemi salıp salıp bu kişide aynı suçu işlemeye devam ediyor. adalete ne kadar güveneceğiz biz masum vatandaşlar. !! 1 0 Yanıtla

Advertisement