Çalıntı Araçla Uyuşturucu Sevkıyatı İddiası - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Araçla Uyuşturucu Sevkıyatı İddiası

Sultangazi'de kamyonet çalarken suçüstü yakalanan kişinin adresinde 2 çalıntı otomobil, 8 sahte plaka, 1 sahte sürücü belgesi, 1 ruhsatsız tabanca, 240 gram eroin ve 110 gram kokain ele geçirildi.

21.08.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de kamyonet çalarken suçüstü yakalanan kişinin adresinde 2 çalıntı otomobil, 8 sahte plaka, 1 sahte sürücü belgesi, 1 ruhsatsız tabanca, 240 gram eroin ve 110 gram kokain ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 35 yaşındaki Sabri S'yi, Sultangazi'de bir kamyoneti çalarken suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan bu kişinin adresinde yapılan aramalarda 2 çalıntı otomobil, 8 sahte plaka, 1 sahte sürücü belgesi, 1 ruhsatsız tabanca, 240 gram eroin ve 110 gram kokain ele geçirildi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Sabri S. hakkında 8 ayrı yakalama kararı ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Şüphelinin son 8 ayda Kağıthane, Ümraniye, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp'te 6 otomobil hırsızlığı yaptığının belirlendiği kaydedildi.

Sabri S'nin, bazı otomobilleri sahiplerinin evine girerek aldığı kontak anahtarıyla çaldığı iddia edildi.

Şüphelinin, çaldığı araçların motor ve şasi numaralarını değiştirip sahte plaka takarak uyuşturucu sevkıyatında kullandığı, sonra da bu araçları sattığı öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalıntı Araçla Uyuşturucu Sevkıyatı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement